Itho DaalderopOver Itho Daalderop

Voor het merk Itho Daalderop levert TOPS WTW-filters alle soorten WTW filters. In ons assortiment hebben wij WTW filters voor de volgende type Itho units:

Itho HRU
Itho DCW
Itho APure Vent

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste filter? Gebruik dan de handige TOPS Hulptool. Alle WTW filters worden uit voorraad geleverd en de volgende werkdag verstuurd.

Heeft u daarnaast nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

ITHO filters nodig?
Bent u op zoek naar nieuwe filters voor in uw WTW-installatie? Om een WTW-installatie optimaal te laten functioneren is het belangrijk dat u tijdig het filter vervangt. Het filter van de WTW-installatie zorgt er namelijk voor dat de warme lucht die terug in uw woning wordt gebracht, wordt gezuiverd van bijvoorbeeld roet en stof. Als een filter op den duur vervuild raakt doordat een WTW-installatie intensief wordt gebruikt, dan komt dat de luchtkwaliteit in de woning niet ten goede. Door tijdig het filter te vervangen voorkomt u dat de luchtkwaliteit in de woning achteruit gaat.

ITHO filters bestellen
Bij TOPS WTW-filters kunt u heel makkelijk de filters bestellen die u nodig heeft voor uw WTW-installatie. We hebben bij TOPS WTW-filters filters in alle soorten en maten. Welk type filter u ook nodig heeft voor uw WTW-installatie, wij hebben het voor u! U kunt heel makkelijk een bestelling plaatsen. Wij gaan vervolgens aan de slag om ervoor te zorgen dat u de bestelling snel in huis heeft. Bij TOPS WTW-filters betaalt u voor uw ITHO filters de laagste prijs. Dankzij de laagste-prijs-garantie die wij bieden weet u zeker dat u nergens goedkopere filters zult vinden.


We bieden u bij TOPS WTW-filters alleen filters van de hoogste kwaliteit. Wilt u profiteren van nog meer voordeel? We kunnen u staffelkorting aanbieden als u meerdere sets bestelt. Ook betaalt u geen verzendkosten bij TOPS WTW-filters wanneer u voor meer dan €30,- aan producten bestelt. Zo kunt u optimaal profiteren van onze lage prijzen! 

ITHO filters van TOPS WTW-filters
Bij TOPS WTW-filters bieden we u de laagste prijzen én de beste service. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van onze reminder service. U hoeft zich dan nooit meer zorgen te maken over het filter van de WTW-installatie. Wanneer het tijd is om het filter van de WTW-installatie te vervangen, ontvangt u van ons vanzelf een bericht. U kunt dan met één druk op de knop een nieuw filter bestellen. Wel zo handig! Ook kunt u bij ons altijd kosteloos een product of een bestelling retourneren. Heeft u een vraag over een product of weet u niet precies welk type filter u nodig heeft voor uw WTW-installatie? U kunt bij ons niet alleen rekenen op de laagste prijzen en de beste service, maar ook op persoonlijk deskundig advies. We helpen u graag! Bezoek onze webshop en profiteer van de lage prijzen van TOPS WTW-filters!