Vent-AxiaOver Vent-Axia

Vent-Axia filters kopen bij WTW-filtersOnline

Op zoek naar WTW filters voor uw Sentinel Kinetic of HRE350 unit? Dan bent u hier op het juiste adres. WTW-filtersOnline heeft een ruim aanbod Vent-Axia filters. Tevens hanteren wij hoge staffelkortingen op onze Vent-Axia WTW filters. Onze staffelkorting kan oplopen tot wel 20%. Dus hoe meer filters u besteld hoe hoger uw korting wordt. Hierdoor heeft u thuis genoeg filters om uw Vent-Axia filters tijdig te vervangen.

Wij adviseren om uw WTW-filters halfjaarlijks te vervangen. Hierdoor blijven de WTW filters optimaal presteren. Vaak raden wij aan om elke 1 á 2 maanden even een kijkje te nemen bij uw filters om zeker te zijn dat ze nog goed zijn. Als deze Wit of lichtgrijs zijn is er geen probleem. Deze kunt u gewoon laten zitten. Zijn de filters juist donkergrijs of zwart, dan moeten ze direct vervangen worden.

Alleen de beste Vent-Axia filters

Bij WTW-filtersOnline vindt u niet alleen normale filters, maar ook Vent-Axia bypass filters. Deze speciale filters zijn wat langer zodat de bypass ook goed gefilterd wordt. Hierdoor kunt u ook in de zomer genieten van een goed gefiltreerde koude lucht zodat uw huis een schoon binnenklimaat heeft. Kijk wel eerst of uw WTW unit een bypass heeft om te voorkomen dat u een verkeerd formaat filter koopt.

Heeft u nog vragen? Laat het weten

Zijn er onduidelijkheden met betrekking tot Vent-Axia filters en welke het beste in uw situatie toegepast kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en informeren u graag over onze filters. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Ook kunt u nu gebruik maken van ons Chat-systeem. Hiermee komt u gelijk in contact met een van onze medewerkers. Zo weet u altijd zeker of u de juiste keuze maakt.

Voor het merk Vent-Axia levert TOPS WTW-filters alle soorten ventilatie filters. In ons assortiment hebben wij ventilatie filters voor de volgende Vent-Axia units:

Vent-Axia HRE350
Vent-Axia Sentinel Kinetic B / BH / 230
Vent-Axia Sentinel Kinetic Plus B / BH / 440
Vent-Axia Sentinel Kinetic Plus E
Vent-Axia Sentinel Kinetic F / FH

* Informatie over de verschillende filterklassen vindt u hier.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste ventilatie filter? Gebruik dan de handige TOPS Hulptool. Alle ventilatie filters worden uit voorraad geleverd en de volgende werkdag verstuurd.

Heeft u daarnaast nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten