ZehnderOver Zehnder

Voor het merk Zehnder levert TOPS WTW-filters alle soorten WTW filters (ventilatie filters). In ons assortiment hebben wij WTW filters voor de volgende type Zehnder units:

Zehnder WHR
Zehnder ComfoD
Zehnder ComfoAir
Zehnder ComfoSpot 50
Zehnder ComfoFond - L Eco
Zehnder ComfoSpot 50
Zehnder Monostar
Zehnder Filterbox
Zehnder Ventielen
Zehnder design afdekrooster CLD

Alle WTW filters worden uit voorraad geleverd en de volgende werkdag verstuurd.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zehnder filters
Op zoek naar Zehnder filters? In steeds meer woningen komt het voor, een WTW-systeem. Een WTW-systeem zorgt ervoor dat het binnenklimaat in een woning goed van kwaliteit blijft. Tevens wordt er op een duurzame manier omgegaan met warmte. Het filter van het ventilatiesysteem zuivert de lucht van vuil en stof, daarom is het belangrijk dat het filter niet te erg vervuild raakt. In onze webshop van TOPS WTW-filters kunt u gemakkelijk en snel nieuwe Zehnder filters bestellen.

Zehnder filters bestellen
Zou u Zehnder filters willen bestellen? In de webshop hebben wij een groot assortiment filters van bekende WTW-merken. In onze webshop zijn de filters te vinden die u nodig heeft. Is de bestelling geplaatst? Dan gaan wij er met ons team voor zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk in huis is, des te sneller kunt u de filters vervangen en plaatsen. Indien u het fijn vindt om een voorraad aan filters te hebben, kunt u meerdere filters bestellen. Daarmee wordt de prijs nog voordeliger, u ontvangt namelijk staffelkorting bij aankoop van meerdere filters. Deze staffelkorting kan oplopen tot een maximum van 10%. De Zehnder filters zijn uit voorraad leverbaar. Daarbij weet u zeker dat u een lage en scherpe prijs betaalt.

Zehnder filters vervangen
Het is ontzettend gemakkelijk om filters te bestellen, tevens is het ook gemakkelijk om Zehnder filters te plaatsen. Bij TOPS WTW-filters kunt u een reminder mail ontvangen, dan weet u precies wanneer de WTW filters vervangen moeten worden. U krijgt namelijk automatisch vanuit ons een melding. Hierdoor blijft uw WTW-unit optimaal functioneren. Bij TOPS WTW-filters willen we u graag helpen, zodat u altijd profiteert van een optimaal binnenklimaat. Onze klanten waarderen de producten en service. Hierbij komt een gemiddelde van een 9,1 met meer dan 3649 reviews. Namens TOPS WTW-filters zullen we er alles aan doen om u goed te helpen. We hebben een uitgebreid assortiment filters, de mogelijkheid voor een scherpe prijs, staffelkorting en een reminder service. Zou u graag Zehnder filters willen bestellen? De bestelling is altijd snel in huis, zodat u snel uw filters kunt vervangen.