Zehnder ComfoAirOver Zehnder ComfoAir

Voor het merk Zehnder type ComfoAir levert TOPS WTW-filters alle soorten WTW filters (ventilatiefilters). In ons assortiment hebben wij WTW filters voor de volgende type Zehnder units:

Zehnder ComfoAir 70 
Zehnder ComfoAir 160
Zehnder ComfoAir 180
Zehnder ComfoAir 200
Zehnder ComfoAir 350 / 500 / 550
Zehnder ComfoAir E 300 / 400
Zehnder ComfoAir Q 350 / 450 / 600 
Zehnder ComfoAir Compact WM/CM

Alle filters worden uit voorraad geleverd en de volgende werkdag verstuurd.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zehnder ComfoAir filters nodig?
Heeft u voor uw WTW-installatie een nieuw filter nodig? Als u een WTW-installatie heeft dan is het heel belangrijk om tijdig het filter hiervan te vervangen. Een WTW-installatie wordt namelijk intensief gebruikt. De lucht die wordt geventileerd via de WTW-installatie wordt door de installatie gezuiverd van roet en stof. Dit gebeurt door middel van een filter. Als u tijdig het filter van de WTW-installatie vervangt dat zorgt u ervoor dat de luchtkwaliteit in de woning optimaal blijft. Het bestellen van nieuwe Zehnder ComfoAir filters is heel eenvoudig. Bij TOPS WTW-filters hebben we altijd de filters die u nodig heeft!

Zehnder ComfoAir filters bestellen 
Bij TOPS WTW-filters bent u aan het goede adres als u Zehnder ComfoAir filters wilt bestellen voor de laagste prijs. U kunt via onze webshop heel makkelijk online uw bestelling plaatsen. Bestelt u meerdere sets tegelijk? Dan profiteert u niet alleen van onze lage prijzen, maar ook van staffelkorting! Bovendien hoeft u geen verzendkosten te betalen als u voor meer dan €25,- aan producten bestelt. Bij TOPS WTW-filters hebben we filters in alle soorten en maten.We bieden u filters voor een groot aantal merken WTW-installaties.


U kunt bij ons altijd het filter vinden dat u nodig heeft! Weet u niet goed welk filter u moet hebben voor uw WTW-installatie? U kunt dit vaak terugvinden in de handleiding van uw WTW-installatie. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag!

Zehnder ComfoAir filters van TOPS WTW-filters 
Bij TOPS WTW-filters willen we u graag zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Een hoge klanttevredenheid vinden we heel belangrijk. We zijn dan ook blij dat onze klanten ons op basis van 1837 beoordelingen gemiddeld beoordelen met een 9,3. We willen u niet alleen de laagste-prijs-garantie bieden maar ook de beste service. Zo denken we graag met u mee over het juiste type filter en geven we u graag persoonlijk advies. U kunt ons binnen kantooruren altijd bereiken. We bieden u een reminder service, wat inhoudt dat u vanzelf bericht van ons krijgt als uw filter vervangen moet worden. Mocht u niet tevreden zijn over een product dan kunt u dit altijd kosteloos aan ons retour sturen. Wilt u ook profiteren van onze lage prijzen en van deze service? Bestel dan nu de Zehnder ComfoAir filters in onze webshop!