Reminder service

Reminder service

De voordelen van onderhoud, zonder de verplichtingen
Luchtfilters verslijten na verloop van tijd en worden daardoor minder effectief. Des te belangrijker om ze regelmatig te vervangen. Voor bestaande klanten biedt TOPS WTW-filters daarom de ‘reminder service’ aan: ieder half jaar ontvangt u automatisch een herinnering per e-mail dat het weer tijd is om uw filters te vervangen.

Gratis service
In deze e-mail worden eerder gekochte producten vermeld. Met een druk op de knop bestelt u snel en gemakkelijk uw nieuwe filters. Goed om te weten: bestellen is nooit verplicht. U bepaalt altijd zelf of u wilt bestellen en in welke hoeveelheid. De reminder service is geen abonnement maar een gratis dienst van TOPS WTW-filters.

 

Onderhoudsadvies
TOPS WTW-filters adviseert om ieder half jaar de filters te vervangen en bij nieuwbouw zelfs om de vier maanden. Controleer de filters tussentijds. Indien nodig de filters met een stofzuiger op de laagste stand reinigen, zodat ze niet beschadigen. Let op: reinig luchtfilters nooit met water of een andere vloeistof!

Bij vragen of onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op!

Onderhoudscontract
Voor het onderhoud en inwendig reinigen van uw WTW-installatie biedt TOPS onderhoudscontracten aan. Daarvoor werken we samen lokale, gekwalificeerde installateurs. Met een onderhoudscontract blijft uw systeem in topconditie en kunt u altijd beschikken over een vakspecialist uit eigen regio.

Neem gerust contact met ons op. En ontdek de mogelijkheden.

Contact opnemen
Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten