Filtertypes

Filtertypes

Pollenfilters
Heeft u last van een stof- of pollenallergie? Dan is een pollenfilter uitermate geschikt voor uw WTW-systeem. U kunt de pollenfilters in de webshop herkennen aan de filterklasse M6 óf F7.

Draadframefilters
De draadframefilters bestaan uit een synthetisch doek met een vierkante of rechthoekige vorm, doorgaans om een metalen draadframe gestikt. Draadframefilters zijn verwerkt in diverse types WTW-filters.

Filterdoek
Synthetisch filterdoek wordt vaak als voorfilter gebruikt in luchtbehandelingsinstallaties en WTW-units. Filterdoek is verwerkt in diverse types WTW-filters.

Paneelfilters
Paneelfilters worden ook wel cassettefilters genoemd. Paneelfilters hebben compacte inbouwmaten, maar zorgen toch voor een groot filteroppervlak. Paneelfilters zijn verwerkt in diverse types WTW-filters.

 

Compact filters
Compact filters zijn voorzien van een sterk geplooid medium, de zogenaamde minipleats. Zo ontstaat er met een beperkt volume een zeer groot en efficiënt filteroppervlak. Compactfilters zijn verwerkt in diverse types WTW-filters.

Zakkenfilters
Het assortiment van TOPS WTW-filters bevat geen zakkenfilters. Meer informatie over zakkenfilters vindt u op de website van TOPS Luchtfilters.

Hepafilters
Het assortiment van TOPS WTW-filters bevat geen hepafilters. Meer informatie over hepafilters vindt u op de website van TOPS Luchtfilters.

Koolstoffilters
Het assortiment van TOPS WTW-filters bevat geen koolstoffilters. Meer informatie over koolstoffilters vindt u op de website van TOPS Luchtfilters.

 

Sven Vrijdag Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact op.
Contact opnemen