Betaalmethodes

Betaalmethodes

iDeal (online bankieren)
De meest gekozen betaalmethode van Nederland is iDeal. Hiermee kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestellingen afrekenen. Het systeem van iDeal staat direct gekoppeld aan uw internetbankierprogramma. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, geen software te downloaden of een account aan te maken.

Bancontact/Mister Cash
De Belgische marktleider op het gebied van online betalen is Bancontact/Mister Cash. Door middel van een pincode kunt u met deze elektronische kaart online aankopen doen. Erg gemakkelijk en veel gebruikt door de Belgische klanten van TOPS.

Creditcard
Het online betalen met een creditcard is gemakkelijk en veilig. TOPS accepteert op dit moment de creditcards van Visa, Mastercard & Maestro. Selecteer eerst uw creditcard, u wordt vervolgens doorverwezen naar de website van Ingenico (Ogone). Vervolgens voert u uw creditcardnummer en vervaldatum in. Wanneer deze gecontroleerd zijn en alles klopt, wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven en de bestelling verzonden.

PayPal (online betaalsysteem)
PayPal is een veilige online betaalservice waarmee u online artikelen kunt betalen. Voor het betalen met PayPal moet u eerst een account aanmaken bij PayPal. Uw aangemaakte account staat in verbinding met uw creditcard of bankrekening. Het e-mailadres van de ontvanger is dan al voldoende om een betaling te doen.

ING HomePay
ING biedt zijn klanten een handig online betaalsysteem met de naam ING HomePay. U betaalt uw bestelling gemakkelijk en veilig in uw eigen ING betaalomgeving. Betalen met ING HomePay is eenvoudig en snel, uw betaling is binnen enkele seconden betaald.

Belfius Direct Net
Via de online tool van Belfius kunnen klanten die aangesloten zijn bij de Belfius Bank in hun eigen vertrouwde omgeving een online betaling doen. Deze veilige betaalmethode is eenvoudig en snel, binnen enkele seconden wordt uw betaling verwerkt.

CBC/KBC Online
Belgische klanten van TOPS kunnen gebruik maken van KBC / CBC online bankieren. De voordelen van KBC / CBC online bankieren zijn tijdbesparing, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Betalingen worden real time uitgevoerd. U meldt u aan met uw KBC of CBC bankkaart.

Bankoverschrijving
Naast alle nieuwe betalingsmethode is het ook mogelijk om uw bestelling te betalen middels een bankoverschrijving. Als u deze betalingsmethode kiest, krijgt u van TOPS een instructie waar het bedrag naar overgeboekt kan worden. Zodra het geld bij TOPS is bijgeschreven, wordt dezelfde dag nog uw bestelling verzonden.

cta Heeft u hulp nodig
bij uw bestelling?
Bel +32 (0) 3 246 48 30.
Neem contact op